WordPress ServiceAvtale med webredaktør

For bedrifter som trenger full kontroll og litt hjelp innimellom

WordPress ServiceAvtale med webredaktør

I dag har alle bedrifter et forhold til IT. Riktige veivalg innen IT er nærmest et krav for at bedriften fortsatt skal være konkurransedyktig. Her er vi din støttespiller. De aller fleste små og mellomstore bedrifter har ikke egen IT-avdeling og ønsker ikke å sitte med ansvaret for trygg drift av bedriftens nettverk, og heller ikke investere i ansettelse av en kostbar IT-medarbeider. I tillegg til å tilby rådgivning og support basert på lang erfaring i bransjen, kan vi bidra til å sikre, vedlikeholde og videreutvikle dine websider.

Følgende er inkludert i denne pakken:

Oppdateringer av plugins / tema

Til enhver tid oppgraderer vi både WordPress-kjernen, plugins (tillegg) og temaer.

Å ha utdatert WordPress er definitivt en stor sikkerhetsrisiko. Derfor er dette basis i alle våre pakker – å oppdatere WordPress kontinuerlig. Hver dag går vi gjennom listen til alle nettsider vi drifter, og oppdaterer det som skal oppdateres.

Uten slike oppdateringer er det nesten ikke et spørsmål om man blir hacket, det er et spørsmål om når!

Sikring av WordPress

I våre sikkerhetsrutiner går vi over alle filer på ditt nettsted og setter rettigheter på flier som er kjent for å bli utsatt for angrep fra hackere. Ved å gå inn fra servernivå * vil vi kunne sikre filene slik at de ikke blir tilgjengelig for uvedkommende og tette sikkerhetshull. Skulle nettstedet bli angrepet så vil vi gripe inn og gjøre grep for å stanse angrepet og rette på filer som har blitt utsatt. Det vil også bli installert tilleggs-moduler på CMS løsningen der vi finner det nødvendig for sikring. * Krever hosting på en av våre servere.

Backup hver fjerde time / Gratis restore

Vi tar backup av nettstedet hver natt og beholder denne i 14 dager. Dette gjelder alle filer tilknyttet ditt nettsted, samt alle eposter som ligger på serveren i det øyeblikk backup blir tatt. Kunder med serviceavtale kan kreve gjenoppretting fra backup kostnadsfritt – uansett årsak, og har i tillegg ekstra backup av nettsiden hver 4. time minst et døgn tilbake i  tid.

5 timer webredaktør tilgjengelig pr 12 mndr.

Timebank med 5 timer tilgjengelig for webredaktør, pr 12 måneder fra signert avtale. Som webredaktør sørger vi for at den informasjonen du ønsker å få publisert på nettstedet er korrekt skrevet med tanke på leservennlighet, i tillegg til søkemotor-optimalisert. Timebanken kan også brukes til diverse andre oppdrag. Vi har bred kompetanse innen mange områder – Kontakt oss for å høre om vi kan bistå med dine behov.

Oppdrag trekker min. 15 minutter fra timebank

Et lite oppdrag trekker sjeldent en hel time fra timebanken. Minste forbruk av timebanken er 15 minutter pr oppdrag. Ytterligere timer kan selvfølgelig bestilles ved behov.

Ytterligere timer til rabattert pris

Ytterligere timer kan bestilles ved behov. Pris på slike timer reduseres etter hvor mange som bestilles. Ytterligere timer er ikke begrenset av periode, så de er gyldige i flere år om de ikke brukes opp.

WordPress ServiceAvtale med webredaktør

Som WordPress ServiceAvtale, pluss:

  • 5 timer webredaktør tilgjengelig pr 12 mndr.
  • Oppdrag trekker min. 15 minutter fra timebank
  • Ytterligere timer til rabattert pris
375,-mnd